Loketten gesloten op vrijdag 6 juni

De zes loketten van het Lokaal Bestuur zijn gesloten op vrijdag 6 juni 2014.

 Lees meer
 
Sluitingsdagen peuterspeelpunt

Het peuterspeelpunt in Herenthout is gesloten op vrijdag 30 mei (brugdag) en op vrijdag 6 juni 2014.

 Lees meer

 
Nog tot 31 mei 'Belgerinkel naar de Winkel'

Doe van zaterdag 26 april tot zaterdag 31 mei met de fiets of te voet boodschappen bij een handelaar in onze gemeente en maak elke dag kans op mooie prijzen!

 Lees meer
 
Zitdagen belastingen

Heb je hulp nodig voor het invullen van je belastingaangifte? De zitdagen gaan door op maandag 2 juni en dinsdag 17 juni 2014 in de gemeentelijke feestzaal, Bouwelse Steenweg.

 Lees meer

 
Gemeente organiseert openbare verkoop

Onze gemeente organiseert op maandag 16 juni 2014 om 18.00 uur een openbare verkoop van goederen en materieel van de technische dienst. De verkoop gaat door op de site Serneels, Itegemse Steenweg 126.


 Lees meer

 
E-boeken in de bib, thuis en onderweg ... nu ook op Apple-toestellen

In één van de vorige nieuwsbrieven meldden wij al dat je via de bib ook thuis e-boeken kan lenen en lezen. Aanvankelijk gold dat enkel voor op Android gebaseerde tablets en smartphones. Vanaf 2 juni komen daar ook de iPad en iPad Mini bij en weldra ook iPhone en iPod Touch.

 Lees meer

 
Groepsaankoop groene energie voor KMO's, zelfstandigen en verenigingen

Nog tot en met 3 juni 2014 kan je met je bedrijf, vereniging of als zelfstandige vrijblijvend intekenen op een groepsaankoop 100 % groene stroom en gas. Doe mee, bespaar op je energiefactuur en draag je steentje bij tot een beter milieu.

 Lees meer